Met het onderstaande formulier is het mogelijk om zelf gemakkelijk een computer samen te stellen. U kunt dit doen aan de hand van een computer uit de webwinkel of geheel naar eigen wens. Na het versturen van het formulier ontvangt u binnen twee werkdagen een offerte, met daarin een of meerdere computers aangepast aan uw wensen. Het aanvragen van deze offerte is gratis en verplicht u tot niets.

Gegevens
Naam:
E-mail:
Op basis van een computer uit de webwinkel
Welke computer wilt u graag aanpassen?
Categorie:
Merk van processor:

Geef nu aan welke onderdelen u wilt wijzigen en hoe u deze wilt wijzigen.Geheel naar eigen wens samenstellen
Met dit formulier kunt u voor elk component een voorkeur op geven. Op deze manier is het mogelijk om eenvoudig een computer met zelf gekozen componenten door Delectrics samen te laten stellen. Om uw voorkeur duidelijk te maken zijn er verschillende opties:
- U voert een merk en type in. U maakt hiermee duidelijk dat u dat specifieke component wilt hebben. Bijvoorbeeld: Western Digital WD10EARS.
- U voert alleen een merk in. U maakt hiermee duidelijk dat u dat component graag van dat merk wilt hebben. Bijvoorbeeld: Western Digital.
- U voert alleen een omschrijving in. U maakt hiermee duidelijk dat het component een bepaalde grote, snelheid of eigenschap moet hebben. Bijvoorbeeld: 1000GB.
- U heeft geen voorkeur. Vul in dat geval niets in. Het is wel mogelijk een budget voor dat component aan te geven. Dit is echter niet noodzakelijk.

Componenten Merk Type Budget
Processor - €
Omschrijving
Moederbord - €
Omschrijving
Werkgeheugen - €
Omschrijving
Videokaart - €
Omschrijving
Harde schijven - €
Omschrijving
- €
Omschrijving
Voeding - €
Omschrijving
Behuizing - €
Omschrijving
Optische drive’s - €
Omschrijving
- €
Omschrijving
Draadloos internet - €
Omschrijving
Extra’s - €
Omschrijving
- €
Omschrijving
- €
Omschrijving
Het totale budget ligt tussen € en €
Overige opmerkingen