Delectrics is een webshop gespecialiseerd in desktop computers. Delectrics bouwt deze computers met alleen de nieuwste en beste componenten om zo de meest perfecte pc-ervaring te bieden. Met een computer van Delectrics ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare pc. 

In de webshop vindt je een groot aanbod Delectrics-computers dat maandelijks wordt geupdate. Deze computers zijn zo samengesteld dat alle componenten perfect op elkaar aansluiten. 

Daarnaast biedt Delectrics de mogelijkheid om een Delectrics-computer naar wens aan te passen of geheel zelf samen te stellen. Bijvoorbeeld als je wat extra opslagruimte nodig hebt of graag wat meer werkgeheugen wilt hebben. Hulp of advies nodig tijdens het samenstellen? Geen probleem. Stuur dan een e-mail naar builder@delectrics.nl. Bovendien betaal je bij Delectrics geen extra kosten voor assembleren. Voor meer informatie over het aanpassen of samenstellen van computers klik je in de menubalk hierboven op "Zelf samenstellen". 

Delectrics gelooft in een sterke service, zowel voor, tijdens als na de levering. Daarom probeert Delectrics zo snel en zo goed mogelijk antwoordt te geven op vragen. Delectrics geeft daarbij de voorkeur aan contact via e-mail, zo kunnen er indien nodig afbeeldingen worden toegevoegd of kan er worden verwezen naar andere pagina's of video's.
Ook tijdens het assembleren van de computer word je op de hoogte gehouden van de status van je computer. 


Delectrics
Strandplevier 30
4617JN Bergen op Zoom
(Let op: dit is geen bezoekadres)
info@delectrics.nl
www.facebook.com/Delectrics
KvK: 56760495
BTW-nummer: NL204907858B01